×
Home About Upgig Find job Find staff Questions & Answers Contact us

Upgig is een platform dat bedrijven, die opzoek zijn naar flexibele werknemers, in contact brengt met studenten of andere jonge werknemers die beschikbaar zijn voor flexibele banen

Het snelst groeiende talent network van Nederland

Makkelijk toegang tot een groot netwerk van talenten die beschikbaar zijn voor  banen op elk moment van de dag, elk dag van de week. 

Minuten in plaats van dagen

Ons digitale platform helpt je om de beste kandidaten te vinden voor de baan op basis van hun profiel en hun criteria. Hierna kun je kiezen wie het beste geschikt is voor de specifieke job.

Slimme matching

Één platform voor het hele sollicitatieproces. Het platform bespaart tijd en geld, terwijl het sollicitatieproces leuker wordt. Één plek voor alle extra werkkrachten in hetzelfde platform.

Digitaal in plaats van handmatig

Vind jouw flexibele werknemers vandaag nog!

Upload een gig en krijg sollicitaties van de talenten die matchen met de job. Nodig de relevante en beste kandidaten uit en creëer een stabiele werknemerspool afgestemd op jouw voorkeuren en benodigdheden. 

Kies een talent die gesolliciteerd heeft voor de job, gebaseerd op het profiel, videopitch, tekstpitch en beoordelingen van vorige jobs. Als je meer informatie nodig hebt, kun je altijd met het talent chatten door middel van onze chat.

Nadat de job is goedgekeurd, keur je de gewerkte tijd goed en beoordeel je het talent op basis van de prestatie. Wij sturen je dan een factuur gebaseerd op de goedgekeurde uren.

Match met talenten

Chat & Neem aan

Maak een account, boek een demo en ga direct aan de slag! Plaats vacatures en zoek over het hele netwerk naar jouw eigen talent pool of specifieke kandidaten, in slechts een paar klikken.

1

2

3

Keur goed & Beoordeel

Logistiek medewerker

Bezorging

Verkoopmedewerker

Restaurant

Banen & talenten in 11 categorieën

Klantenservice

Klusjesman/-vrouw

Sales

Evenementen

Administratie

Receptionist

Goede doelen

Talentenprofielen zijn gebaseerd op een videopitch en een tekstpitch in plaats van op een lang CV. Dit maakt het sollicitatieproces makkelijker en het bespaart tijd. Volgens de onderzoeker Dr. James McQuivey zegt 1 minuut van een video meer dan 1.8 miljoen woorden. Een Video pitch vergemakkelijkt het sollicitatieproces

3 typen contracten

Shift

Wanneer je hulp nodig hebt op een bepaald moment. Binnen een paar minuten zijn er matches.

Project

Wanneer je een job hebt die gedaan moet worden voor een langere periode met een start- en begindatum. 

Langdurig

Wanneer je een doorlopende job hebt en je de werknemers regelmatig nodig hebt.

Over Upgig

Upgig matcht giggers met bedrijven die flexibel personeel nodig hebben. Onze service is een combinatie van een krachtig gig-platform en een vol netwerk van studenten en jonge talenten die beschikbaar zijn voor flexibele banen.

Contact

Word een gigger

Geniet van de vrijheid van flexibiliteit en werk extra op basis van je eigen rooster.