×
Hem Om Upgig Hitta uppdrag Hitta personal Frågor & Svar Kontakta oss

Om oss

Upgig startades av två skånska entreprenörer år 2017 med målet att genom en intelligent plattform sammanföra arbetstagare och arbetsgivare på ett smidigt sätt. Syftet var, precis som idag, att underlätta för företag att få tag i personal snabbt utefter ett varierat behov och samtidigt ge unga talanger möjligheten att arbeta på ett flexibelt och tryggt sätt. Idag två år senare finns Upgig i Sveriges storstäder, Stockholm, Göteborg och Malmö och i Nederländerna med en strävan att växa vidare.


Idén föddes efter flera års erfarenhet av att driva företag i en miljö som ständigt förändras och där behovet av personal varierar under olika perioder av året. Men även baserat på erfarenheten av hur svårt det som student kan vara att hitta flexibla extrajobb under sina studieår. Upgig hjälper företag att optimera sin personalprocess genom att ansluta dem direkt till ungdomar som efterfrågar flexibla jobbuppdrag.

Genom teknik och innovation vill vi på Upgig förändra hur människor arbetar och hur företag hanterar sin bemanning

Vår vision

Vår vision är att utveckla sättet människor tänker och definierar arbete på. Tänk dig en värld där du vaknar på morgonen, öppnar en app i din mobil och med ett knapptryck hittar och tar jobbuppdrag du vill ha. Där arbetare känner att det alltid finns tillgängliga jobb för dem, och där företag vet att det alltid finns tillgänglig personal att ta in.

Trygga villkor

Vi värnar om att både våra kunder och giggare ska känna sig trygga och arbeta under rättvisa villkor hos oss. Det säkerställer vi genom att följa etiska regler, kollektivavtal och annan branschpraxis. Vi har även tecknat olika försäkringar för att bland annat garantera alla våra resurser ett fullgott skydd vid eventuell skada och för avsättningar till pension.

Värdeord

För att kunna förverkliga vår vision håller vi tre värden lite extra varmt om hjärtat – enkelhet, transparens och trygghet. Det är så vi bygger vår organisation och hoppas att även arbetsmarknaden kommer att präglas av framöver.

Det här är Upgig

Upgig matchar giggare med företag i behov av flexibel arbetskraft . Vår tjänst innehåller en kombination av en kraftfull gigplattform och ett nätverk fullt av studenter och unga talanger som är tillgängliga för flexibla gig. 

Kontakta oss

Bli en giggare

Njut av flexibilitetens frihet. Gigga extra enligt ditt eget schema.