U_bg_4.jpg
Genom att skapa ett konto eller genom att använda Upgigs Tjänster accepterar du denna integritetspolicy. Tack för att du använder Upgigs tjänster.

Upgig AB, org. nr. 559203-2618 och Upgig Bemanning AB, org. nr. 559074-8934 nedan kallad Upgig möjliggör för juridiska personer (”Uppdragsgivare”) att hitta och anlita personer (”Uppdragstagare”) för olika typer av timbaserade uppdrag. För att göra detta behöver vi samla in och behandla en del personuppgifter.

 

Denna personuppgiftspolicy förklarar hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter när du använder vår tjänst (“Tjänsten”), på upgig.com eller mobilapplikationen Upgig. Den beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande.

 

Genom att använda Tjänsten, accepterar du denna personuppgiftspolicy och att dina personuppgifter samlas in och behandlas på det sätt som beskrivs här. Det är viktigt att du läser och förstår denna policy innan du använder Tjänsten.

 

Denna policy kan ibland behöva ändras eller uppdateras, till exempel om funktioner ändras eller läggs till i Tjänsten. Du kommer i så fall informeras om detta i Tjänsten, eller på annat lämpligt sätt, för att ge dig möjlighet att ta ställning till ändringen innan den börjar gälla.

Integritetspolicy

Upgig_pattern.jpg

Innehållsförteckning

Så hanterar Upgig dina personuppgifter

Personuppgiftsansvarig & dataskyddsombud

Vems uppgifter behandlar vi?

Hur använder & skyddar vi dina personuppgifter?

        Uppdragstagare/kandidater

        Anställda

        Leverantörer

        Uppdragsgivare (kunder) och potentiella uppdragsgivare (kunder)

        Övriga intressenter

Laglig grund

Dina uppgifter kan behandlas utanför EU/EES

Cookies

Våra kontaktuppgifter