top of page

Hitta lätt bland tusentals talanger.

U_bg_2.jpg

The Talent Community

Upgig är mer än en teknisk plattform, det är ett levande community där talanger lyfter varandra. Med utgångspunkten att skapa framgångsrika relationer. Det existerar i hjärtat av gig-ekonomin som ett unikt nätverk av giggare, frilansare och talanger. På så vis skapas ett pågående mervärde där erfarenheter, idéer och personligheter kan mötas. Alla medlemmar är välkomna till Upgigs community för att sammankopplas med människor med liknande mål och intressen.

Talanger

Upgig är plattformen och marknadsplatsen för verifierade talanger. Varje medlem är kopplad till sin talangprofil där personens färdigheter är sökbara. Det gör att systemet kan matcha efter mer specifik kompetens än vad breda yrkestitlar indikerar. Rätt talanger rankas sedan efter tillgänglighet och direktkontakt görs smidigt via chat-funktionen.

profile.png
applications.png

Förstärk teamet

Efter att företag matchas med rätt talanger underlättar plattformen hela rekryteringsprocessen. Vare sig det gäller ett kortare gig, bokning av konsult eller en längre anställning. Systemet ger en enkel överblick över var i processen varje kandidat befinner sig.

upgig_in_context.jpg

Kom igång

Boka en demo och se varför företag litar på Upgig
som en partner för sin tillväxt.

Det första steget är ett nyfiket videomöte.

bottom of page